Moja prva blog objava

Specialist za družbena omrežja? Ah, saj to je zdaj že vsaka druga oseba, ki jo poznam. Pa je temu res tako? Preberi več…

 

Dooooolgo, res doooooolgo časa sem se branila pisanja bloga. Vedno sem našla kakšen izgovor: nimam časa, nisem dovolj dobra v tem, moje zgodbe ne zanimajo nobenega, pa vse možne slovnične napake, itd. In še dobro, da sem čakala toliko časa! Vso znanje, ki sem si ga namreč nabrala v zadnjih letih, se je le še nadgrajevalo in postala sem samozavestna v tem kar počnem. Ko so me prijatelji in sodelavci pred časom zopet začeli nagovarjati k temu in sem opazila, da je v Sloveniji vse preveč ”strokovnjakov” za družbena omrežja, ki pa to v resnici niso, sem se odločila, da je prišel čas tudi za kakšnega pravega strokovnjaka, da je prišel čas zame.

Zakaj?

Ne bom pisala zato, da se zgražam nad drugimi. Ne bom pisala zato, da vam ”solim” pamet. Pisala bom v prvi vrsti zase. Za svojo dušo, za svoj napredek in za to, da svoje znanje spravim nekako v en kupček nasvetov, ki bodo tudi meni pomagali, ko bom v stiski. V drugi vrsti pa bom pisala za vse vas. Vse tiste, ki jih zanima svet družbenih omrežij, ki jih zanima nastop podjetij na njih in za vse tiste, ki samo potrebujete nasvet, spodbudo ali potrditev, da ste na pravi poti.

 

Včasih bom malo zašla…

… še v kakšne druge teme. Ne obljubljam vam, da se kdaj pa kdaj ne bom razpisala tudi o kakšni bolj življenjski tematiki, mojem osebnem življenju ali pa grozni kavi, ki sem jo pila v Edinbourghu. Družbena omrežja so namreč le del mojega življenja res in v življenju me veseli še marsikaj drugega.

Vabljeni torej, da spremljate moj blog in vse moje kanale, kjer se bo v naslednjih mesecih dogajalo še marsikaj zanimivega.

Tjaša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja